Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /usr/home/gnlrussellbedford.es/web/backoffice/funciones.inc.php on line 152 GNL Auditores , auditoria
Inici Serveis Auditoria

Auditoria

Asepyme_Imagenes_Horizontal.jpgQualitat, independència, integritat, i proximitat, són els fonaments que orienten els serveis d`auditoria de GNL Auditores. Per això, hem desenvolupat una metodologia i procediments adaptats a les seves necessitats i singularitats com són : cultura, sector i activitat. Aquesta pràctica consolida l`aproximació entre el que el client espera de la nostra actuació i el que li oferim, amb l`objectiu de donar més satisfacció a les seves exigències.

L`àmplia experiència en aquesta àrea i l`equip multidisciplinari permet aportar, sense ambigüitats, valor afegit i benefici per al client, perquè no només atorguem fiabilitat als estats financers i transparència a la gestió, també complementem la nostra actuació amb recomanacions, el propòsit de les quals és assegurar valor i aportar millores sobre els aspectes claus de la seva empresa, i de forma molt pràctica .

Els valors de GNL Auditores integren la filosofia d`utilitzar i desenvolupar les més avançades eines, el que permet agilitar els processos i garantir la qualitat dels treballs amb uns honoraris justos i raonables .

Perseguim crear una relació oberta i transparent, basada en el nostre equip, que li proporciona suport, degudament qualificat, amb un gran nivell de compromís en el projecte i en el compliment dels requeriments de qualitat . Planifiquem conjuntament les intervencions amb l`afany de no entorpir, ni els seus processos diaris, ni la seva productivitat.

  • Auditoria de CCAA individuals
  • Auditoria de CCAA consolidades
  • Auditoria d’empreses del sector públic
  • Revisió limitada
  • Informes d’expert independent
  • Procediments acordats
Member of Russell Bedford International