Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /usr/home/gnlrussellbedford.es/web/backoffice/funciones.inc.php on line 152 GNL Auditores: Preus de transferència
Inici Serveis Preus de transferència

Preus de transferència

contabilidad.jpgLa normativa fiscal espanyola, a més d`exigir al contribuent la valoració a preus de mercat de les transaccions realitzades amb entitats vinculades i d`introduir exigents obligacions de documentació per als grups empresarials, preveu un règim específic de sancions en la matèria.

Aquest règim sancionador es vincula tant a l`incompliment per part del contribuent de les obligacions legals de documentació com a possibles correccions que puguin sorgir de les actuacions de comprovació i investigació per part de l`Administració tributària.

L`intercanvi d`informació entre diferents països s`està fent cada vegada més freqüent per part de les administracions fiscals, per així obtenir una major claredat respecte al valor de mercat de les operacions internacionals.
No obstant això, la qüestió no es limita únicament a les grans multinacionals, sinó que també afecta empreses familiars i a negocis mitjans que realitzen una part de les seves operacions comercials a l`estranger. Sol ser precisament en aquesta àrea on els inspectors fiscals centren la seva atenció, en tractar-se d`empreses mitjanes o petites que tradicionalment han tractat aquesta qüestió dels preus de transferència com una qüestió de baixa prioritat.

GNL Auditores li ofereix un enfocament àgil, pràctic i multidisciplinari, proporcionant cobertura no només en l`àmbit fiscal sinó també en les àrees de negoci i suport. Comptem amb un equip multidisciplinari de professionals, format per economistes i advocats, amb el coneixement tècnic i l`experiència sectorial que els nostres clients requereixen.

GNL Auditores ofereix, entre altres, els següents serveis en matèria de preus de transferència:

  • Planificació de preus de transferència
  • Elaboració d’anàlisis de comparabilitat
  • Preparació de documentació i dossiers
Member of Russell Bedford International